Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 krm | Salt | |
| 3 dl | Vetemjöl | |
| 3 st | Ägg | |
| 150 g | Smör | |
| 1,5 dl | Strösocker | |
| 250 g | Vit Blockchoklad | |
| 2 tsk | Vaniljsocker | |
| 100 g | Hallon Frysta | |
Sätt ugnen på 165 grader.
Lägg bakplåtspapper i en form ca 30x20cm.
Hacka chokladen i mindre bitar.
Smält smöret, lägg i den hackade vita chokladen.
Blanda vetemjöl, vaniljsocker och salt i en bunke.
Vispa äggen fluffigt och vispa ner sockret.
Rör ner choklad- och smörblandningen i äggblandningen.
Tillsätt de torra ingredienserna och blanda noga.
Fördela smeten jämnt i formen och strö över de frysta hallonen.
Grädda mitt i ugnen i 20 min. Kakan ska endast få lätt färg.
Låt svalna helt och skär sedan i bitar.
Bild:
Nurlan Emir

4,20 kr /st

199,50 kr /kg

108,67 kr /kg

29,17 kr /kg

8,98 kr /kg

129,00 kr /kg

22,50 kr /kg

137,19 kr /kg