Quesadilla med kyckling och majs

Quesadilla med kyckling och majs

15 minEnkelt
218,80 kr
2 portioner18,04 kr per portion
Quesadilla med kyckling och majs

2 stTortilla Wrap
3 mskMajskorn
150 gTacosås
1 stKycklingfile
50 gFärskost Örter
Instruktioner
1

Koka upp vatten i en kastrull. Lägg i kycklingfilén och låt den koka i ca 10 minuter under lock. (Kontrollera att den är klar genom att skära i den. Köttsaften ska vara helt genomskinlig.) Låt den svalna och skär filén i tunna skivor.

2

Värm kycklingskivorna tillsammans med majsen och salsan i en kastrull under omrörning.

3

Bred Philadelphia-osten på ett av tortillabröden. Fördela sedan kycklingsalsan över tortillabrödet och lägg på det andra brödet som lock.

4

Värm en stor stekpanna och lägg i den fyllda tortillan. Stek i ett par minuter, tills den blir gyllenbrun.

5

Vänd med en stor stekspade och stek den andra sidan.

Näringsvärde per portion:

Kcal: 352 Fett: 10 g Kolhydrater: 38 g Protein: 30 g

Bild:

Pelle Lundberg