Fetaosttoppad pasta med citron och kronärtskockor
Mari Bergman

Fetaosttoppad pasta med citron och kronärtskockor

15 minEnkelt
199,70 kr
4 portioner21,35 kr per portion
Det här är den perfekta vegetariska pastarätten när du har ont om tid. Snabbt, enkelt och gott! (Tastelines matkasse v40 2015)

75 gFetaost
0,5 stBasilika - färsk
400 gSpaghetti
1 mskMat & Bak Smör
1 krmSalt Fint
1 stCitron
250 gMarinerad Kronärtskocka
1 krmSvartpeppar Malen
50 gValnötter
Instruktioner
1

Pasta: Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.

2

Tärna fetaosten, grovhacka valnötterna och skölj och grovhacka basilikan. Skölj och riv skalet av hela citronen.

4

Sila av pastan och blanda ner en klick smör. Tillsätt kronärtskockor och hälften av oljan från burken, fetaost, valnötter, basilika och citronskal.

Smaka av med saft från halva citronen, salt och peppar.

Foto och Styling: Sanna Livijn Wexell

Näringsvärde: Kcal: 587 Fett: 33 g Protein: 16 g Kolhydrater: 56 g

Bild:

Sanna Livijn Wexell