Leveranskort Bas Ons-Fre 3 mån Fria Leveranser

Leveranskort Bas Ons-Fre 3 mån Fria Leveranser
Pris 495,00 kr
Jmf pris 495,00 kr/st
st

Betyg:

Produktinformation
Leveranskort Bas Ons-Fre 3 mån Fria Leveranser är en av 4 varor i kategorin Leveranskort och tillverkas av MatHem i Sverige. I butiken kostar Leveranskort Bas Ons-Fre 3 mån Fria Leveranser 495.00 kr/st.


Med MatHems Leveranskort Bas får du möjligheten att spara rejält med pengar på fraktkostnaden. Istället för att betala frakt vid varje leveranstillfälle betalar du endast för leveranskortet en gång. Du får sedan alla frakter de närmaste 3 månaderna för 0:-.

Så fungerar det:

 • Berättigar dig till obegränsat antal fria leveranser
 • Giltigt onsdag-fredag på alla leveranstider varje vecka med följande undantag: den 23 och 30 december, julafton, nyårsafton, midsommarafton och helgdagar som infaller på annan dag än söndag.
 • Giltigt 3 månader från inköpsdatum
 • Automatiskt aktiverat direkt när du köper det

  Kortet aktiveras automatiskt på ditt konto på MatHem.se. Detta gör alltså att du kan handla hur ofta du vill från oss på MatHem, och frakten kommer att vara 0:- varje gång.

  Leveranskortet kan endast köpas av privatpersoner. Kortet aktiveras dock automatiskt på ditt konto.

  Under leveranskortets giltighetstid är det ej möjligt att aktivera eller förlänga med ett nytt leveranskort.

 • Liknande varor

  Kommentera

  Kommentarer

  Mathem Kontoret :

  Hej Dennis, det är vårt callcenter, vi kommer skicka all info till dig via e-post, kontakta vår kundtjänst om du ej mottagit ditt presentkort/Dan

  Denis :

  Nån har ringt mig från 0840806345 och påstod att de ringde från mat hem. Tog mina uppgifter och lovade ett presentkort på 1000kr. Jag fick inget och börjar misstänka att nån luras. Vet nån om det här? Telefon numret finns inte på nätet. Blir väldigt orolig att nån ska komma hem till mig? Läskigt

  Mathem :

  Hej Hans, Vi har även olika leveranskort till försäljning men även i bland på kampanj för 1kr. Håll utkik på hemsidan. / Mathem

  Hans :

  Var bra när leveransen var på Torsdagar, nu har ni ändrat till Tisdagar, så hur gör man nu???

  Malin :

  Suveränt!

  Mathem :

  Du ser hur länge ditt leveranskort är aktivt på "mina sidor", högst uppe till vänster.

  Norah :

  jättebra men var ser jag när mitt kort går ut?

  Blandad frukt!

  Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

  Klicka här för mer information
  Kundtjänst

  Kontakta kundtjänst


  Ring oss
  020-15 10 10

  Vardagar: 07.00-23.00
  Lördagar: 07.00-18.00
  Söndagar: 07.00-23.00


  Maila oss
  info@mathem.se


  Vanliga Frågor

  Leveranskostnaden varierar från 39kr beroende på när leveransen sker och hur långt intervall du väljer. Gå till sidan Leveranstider för att se dina möjliga leveranstider och kostnader. Leveranser för beställningar över 1500 kr är kostnadsfria. Handlar du varor för under 500 kr tillkommer expeditionsavgift på 95 kr utöver leveranskostnaden.

  Abonnerar du på en färdig matkasse ingår ett Leveranskort Guld värde 1595kr och ger dig FRIA leveranser mån-fre hos oss. Detta betyder att om du har ett abonnemang på en färdig matkasse t.ex måndagar kan du enkelt köpa hem varor senare i veckan utan att betala någon leveranskostnad.

  Dessutom erbjuder vi förmånliga leveranskort som ger dig fria leveranser för ett fast pris för dig som väljer att veckohandla hos oss.

  Du betalar enkelt och säkert online med ditt Visakort, Mastercard eller American Express.

  Vi erbjuder även fakturering via Klarna med 14 dagars betaltid. När du avslutar ditt köp väljer du betalningsmetod.

  På sidan Frågor och svar kan du hitta fler svar på våra vanligaste frågor.