/ Frukt & Grönt / Frukt- och Grönsakskassar

Säsongens Grönsakskasse 4kg Klass1

Säsongens Grönsakskasse 4kg Klass1
Pris 199,00 kr
Jmf pris 49,75 kr/kg
st

Betyg:

Produktinformation
Säsongens Grönsakskasse innehåller cirka 4 kilo grönsaker som är anpassade efter säsongens tillgångar. Kassen innehåller exempelvis sparris, champinjoner, lökar, rotfrukter, krukörter och mycket annat gott. Innehållet i kassen kan variera.

Ingredienser


Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Se alla varor från MatHem i Sverige

Liknande varor

Kommentera

Kommentarer

Sanna :

Njääe denna var väl ingen hit direkt. Jag förväntade mig väl kanske inte en lika fantastisk påse som på bilden men för 200 spänn väntade jag mig nog en finare påse med lite spännande "nyheter" och kanske svenska sommargrönsaker och inte vanliga tråkchampinjoner från holland, två olika torters holländska tomater, en mjuk gurka och spenat med kort datum. Dock potatis, morötter och broccoli som väl alltid går åt! Det hade nog blivit billigare om jag själv köpt det jag ville ha... Men det är ju så spännande med en "mystery bag"... :) Provar den billigare varianten med 2:a hands sortering nästa gång!

MDT :

Hej Martisa, köp 3-dagarskassen så får du perfekt med mat för både middagar och matlådor. En 2-personskasse har vi inte i nuläget.

Martisa :

Finns det kassar för en 2 persons familj?

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst