Avokado Klass1

Avokado Klass1
3 för 40:-
Pris 13,33 kr
Ord.pris 14,95 kr
Jmf pris 74,06 kr/kg
st

Betyg:

Ursprung: Peru

Produktinformation
Avokado Klass 1. Hårdheten på avokadon varierar, vill man vara säker på att få en mogen avokado rekommenderar vi att man köper Mogen Avokado 2st Klass1. Ett gammalt husmorstips för att snabba på mognadsprocessen är att lägga avokadon i en plastpåse tillsammans med ett äpple så mognar den på någon dag.

Näringsinnehåll
Näringsvärde per 100g. Energi: 701kJ/168 kcal, Protein: 2g, Fett: 15,3g, Mättade fettsyror: 1,8g, Kolhydrater: 4g, Fibrer: 3g, C-vitamin: 8mg, D-vitamin: 0mcg, Folat: 62mcg, Järn: 1mg, Zink: 0,4mg. Kalcium: 11mg.

Förvaringsinformation
En omogen avokado förvarar du bäst i rumstemperatur tills den mjuknar och om du inte vill äta den direkt flyttar du den till kylen. Optimal förvaringstemperatur för avokado är +7-13°C.

Användningsinformation
En mogen avokado med sitt krämiga ljust gröna fruktkött är en höjdpunkt i sallader eller bara med lite salt och en skvätt olivolja.

Ingredienser


Övrig information
Obs, förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på förpackningen. Vid frågor om ej färdigförpackade livsmedels innehåll kontakta Kundtjänst.

Se alla varor från Frukt & Grönt

Liknande varor

Recept till denna vara

Kommentera

Kommentarer

Carl :

Helt perfekta ngn dag efter leverans. Inte stötta eller någonting. Verkligen i säsong nu (26/4)

Blandad frukt!

Köp 7 kg blandad frukt hos oss på MatHem. Vi plockar ihop säsongens finaste frukter åt dig och du får dem bekvämt levererade till dörren.

Klicka här för mer information
Kundtjänst