Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Övrigt | ||
12 st | Bakformar Papper | |
2 st | Ägg | |
40 g | Vanliga morötter, ca 1 morot | |
150 g | Smör | |
1 dl | Kakao | |
2,5 dl | Strösocker | |
2 tsk | Vaniljsocker | |
2,5 dl | Vetemjöl | |
Frosting | ||
200 g | Färskost Naturell, (2 dl) | |
1,5 tsk | Vaniljsocker | |
3 msk | Florsocker |
Sätt ugnen på 175°.
Rör ihop frostingen till en slät kräm och ställ kallt.
Smält smöret i en kastrull, ta det från värmen och rör ner kakao, socker, vaniljsocker och morot.
Tillsätt äggen ett i taget och sist mjölet.
Fördela smeten i 12 muffinsformar och grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Låt kallna.
Bred frostingen över muffinsen. Garnera med bär eller strössel.
Fler recept till höstens mys hittar du på www.arla.se
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Färskost Original 21% 200g Philadelphia
1 Florsocker Fairtrade 500g Garant