Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Övrigt | ||
| 12 st | Bakformar Papper | |
| 2 st | Ägg | |
| 40 g | Vanliga morötter, ca 1 morot | |
| 150 g | Smör | |
| 1 dl | Kakao | |
| 2,5 dl | Strösocker | |
| 2 tsk | Vaniljsocker | |
| 2,5 dl | Vetemjöl | |
| Frosting | ||
| 200 g | Färskost Naturell, (2 dl) | |
| 1,5 tsk | Vaniljsocker | |
| 3 msk | Florsocker | |
Sätt ugnen på 175°.
Rör ihop frostingen till en slät kräm och ställ kallt.
Smält smöret i en kastrull, ta det från värmen och rör ner kakao, socker, vaniljsocker och morot.
Tillsätt äggen ett i taget och sist mjölet.
Fördela smeten i 12 muffinsformar och grädda i mitten av ugnen ca 12 min. Låt kallna.
Bred frostingen över muffinsen. Garnera med bär eller strössel.
Fler recept till höstens mys hittar du på www.arla.se

0,80 kr /st

3,25 kr /st

13,95 kr /kg

756,00 kr /kg

171,14 kr /kg

72,50 kr

22,95 kr /kg

137,19 kr /kg

8,98 kr /kg

35,00 kr /kg
