Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 dl | Vispgrädde | |
| 190 g | Pistagekräm | |
| 100 g | Pistagenötter | |
| 500 g | Vaniljglass | |
| 1 krm | Flingsalt | |
| 1 msk | Smör | |
| 2 tsk | Honung Flytande | |
Vispa grädden lätt tills den är mjuk och fluffig. Tillsätt pistagekrämen och vispa samman till en slät kräm. Lägg krämen i en spritspåse.
Grovhacka pistagenötterna och rosta i en panna med lite salt och smör. Tillsätt honung när nötterna fått lite färg. Blanda om och ta sedan av från plattan för att svalna.
Montera i glas eller skålar: Spritsa ut pistagekräm i botten av glaset och lägg kulor av vaniljglass över. Toppa med de rostade nötterna. Klart att servera!
Bild:
Susanna Blåvarg

65,90 kr /l

341,84 kr /kg

299,50 kr /kg

27,97 kr /l

26,95 kr

72,50 kr

111,90 kr /kg