Gå vidare till huvudinnehåll
Linsbolognese med burrata
Mari Bergman

Linsbolognese med burrata

15 minEnkelt
151,85 kr
4 portioner 30,68 kr per portion
En färdig bolognese på linser med spaghetti, toppad med krämig burrata blir en riktig vegetariskt hit på middagsbordet. Och bäst av allt, klart på en kvart! Det här receptet ingår i Mathems koncept - vardagsräddare Se alla våra recept för ”vardagsräddare” här.
Ingredienser
400 gSpaghetti
380 gLinsbolognese
85 gRiven Parmesanost
200 gBurrata
Instruktioner
1

Koka spaghettin enligt anvisningar på förpackningen.

2

Värm linsbolognesen i en kastrull.

3

Sila av pastavattnet men spara ca 0,5 dl vatte med pastan. Blanda spaghettin med linsbolognesen och tillsätt hälften av den rivna osten. Blanda om och lägga upp pastan på tallrikar. Toppa med burrata och ringla över olivolja. krydda med lite salt och svartpeppar. Toppa med resten av den rivna osten och gärna lite färsk basilika.

Bra att ha hemma: olivolja, salt, svartpeppar, färsk basilika.

Bild:

Susanna Blåvarg