Gå vidare till huvudinnehåll
Gnocchi med vodkapasta
Mari Bergman

Gnocchi med vodkapasta

10 minEnkelt
189,30 kr
4 portioner 45,29 kr per portion
Snabblagad och god middag med fylld gnocchi tillsammans med färdig tomatsås. Toppa med dina favoritnötter vi har använt pinjenötter. Det här receptet ingår i Mathems koncept - vardagsräddare Se alla våra recept för ”vardagsräddare” här.
Ingredienser
560 gFylld gnocchi
400 gVodkapastasås
40 gPinjenötter
80 gRiven Parmesanost
Instruktioner
1

Stek gnocchi i olja eller smör enligt anvisning på förpackningen.

2

Värm pastasåsen i en kastrull.

3

Rosta valfria nötter i en torr panna

4

Blanda gnocchin med pastasåsen. Lägg upp på tallrikar och servera med hyvlad parmesanost och rostade nötter. Toppa gärna med lite persilja eller basilika.

Bra att ha hemma: Olivolja, smör, persilja

Bild:

Susanna Blåvarg