Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Från ditt skafferi | ||
1 st | Gul lök | |
0,5 tsk | Salt | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 msk | Smör | |
3 krm | Svartpeppar | |
Köp hem | ||
1 st | Basilika - färsk | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
50 g | Riven Ost | |
550 g | Fläskfile Färsk | |
400 g | Penne |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Strimla fläskfilén. Skala och finhacka lök och vitlök.
Hetta upp en stekpanna och bryn fläskfilé, lök och vitlök i smör tills köttet är genomstekt. Krydda med salt och svartpeppar och tillsätt crème fraiche och ost. Blanda om och låt puttra i 2-3 minuter.
Hacka basilikan grovt.
Blanda såsen med pastan och den hackade basilikan.
Näringsvärde: 581 KCAL 34 G PROTEIN 24 G FETT 57 G KOLHYDRATER
Bild:
Nurlan Emir
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria