Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 150 g | Körsbärstomater | |
| 0,5 st | Rödlök | |
| 1 st | Basilika - färsk, kruka | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 tsk | Rödvinsvinäger | |
| 3 krm | Salt | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 8 skiva | Surdegsbröd | |
| 25 g | Smör | |
| 200 g | Burrata | |
Skölj och tärna tomaterna smått. Skala och finhacka rödlök och finhacka basilika. Blanda samman i en skål och tillsätt olivolja, rödvinsvinäger samt salt och peppar efter smak.
Stansa ut hjärtan ur brödskivorna med hjälp av en hjärtformad pepparkaksform.
Hetta upp smör i en stekpanna och stek bröden gyllene på båda sidor.
Bryt burratan i mindre bitar. Toppa de stekta hjärtbröden med lite burrata och ca 1-2 msk tomatröra.
Lägg upp på ett fat och servera.
Bild:
Susanna Blåvarg

99,80 kr /kg

30,00 kr /kg

179,67 kr /kg

59,23 kr /kg

271,60 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

139,80 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr

145,00 kr /kg