Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 100 g | Schalottenlök, (2 st) | |
| 15 g | Chilifrukter, (0,5 st röd chili) | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Tomatpuré | |
| 400 g | Körsbärstomater Konserverade, (1 burk) | |
| 2 msk | Kapris | |
| 1 dl | Svarta oliver, urkärnade | |
| 400 g | Spaghetti | |
| 150 g | Korshags gravad lax | |
| 0,5 dl | Persilja - färsk, hackad | |
| 1 krm | Salt, (efter smak) | |
| 1 krm | Svartpeppar, (efter smak) | |
Finhacka vitlök och lök och skiva chilin tunt. Stek mjuka i olivoljan på låg värme. Tillsätt tomatpurén och låt steka ett par minuter. Häll i tomater, kapris och oliver. Skölj ur tomatburken med 1 dl vatten och häll i. Låt såsen småkoka i 20 minuter.
Koka spaghettin al dente i saltat vatten.
Skär laxen i små bitar.
Blanda ner spaghettin och laxen i såsen. Smaka av med salt och svartpeppar.
Toppa med persilja.

51,80 kr /kg

198,00 kr /kg

56,25 kr /kg

619,00 kr /kg

240,91 kr /kg

25,95 kr /kg

496,67 kr /kg

21,95 kr /st

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

119,75 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr