Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 400 g | Rigatoni | |
| 1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 4 st | Äggulor | |
| 150 g | Riven Parmesanost, finriven (+ lite extra till servering) | |
| 150 g | Korshags kallrökt lax | |
| 15 g | Gräslök - färsk, ca 0,5 dl, finhackad | |
| 1 krm | Salt, (efter smak) | |
| 0,5 krm | Svartpeppar, (efter smak) | |
Koka pastan al dente i saltat vatten. Häll av men spara ca 2 dl av pastavattnet.
Finhacka vitlöksklyftan och stek på låg värme i olivoljan i en stor panna ett par minuter.
Vispa ihop äggulorna med parmesan och ½ dl pastavatten.
Skär laxen i små bitar.
Lägg över pastan i pannan med vitlöksolja och rör hastigt i äggsmeten över lägsta värme. Rör i lite pastavatten i taget till en krämig konsistens. Ta från värmen, blanda i laxen och smaka av med salt och ordentligt med svartpeppar.
Toppa med gräslök och lite extra parmesan vid servering.

37,00 kr /kg

3,25 kr /st

382,35 kr /kg

496,67 kr /kg

21,95 kr /st

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

29,17 kr /kg

34,50 kr