Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 3 dl | Bulgur | |
| Korv | ||
| 500 g | Lammkorv | |
| 100 g | Fetaost | |
| 1,5 dl | Ajvar | |
| Bönsallad | ||
| 2 msk | Rödvinsvinäger | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 370 g | Blandade bönor | |
| 0,5 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| 2 krm | Salt | |
| 1 st | Röd Paprika | |
| 1 msk | Frysta provencalska örter | |
| 1 st | Grön Paprika | |
| 200 g | Vanliga Tomater | |
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ihop ajvar relish med smulad fetaost i en skål. Skär ett snitt på längden i varje korv och fyll med röran. Gratinera i en ugnsfast form i ca 20 minuter.
Koka gryn enligt anvisning på paketet.
Skölj och skär paprikor och tomat i bitar. Lägg i en skål och tillsätt sköljda bönor. Pressa i vitlök och tillsätt örter, olja och vinäger. Smaka av med salt och peppar.
Servera korven med bönsallad och nykokt gryn.
Näringsvärde: 636 KCAL 39 G PROTEIN 30 G FETT 50 G KOLHYDRATER
Bild:
Malou Fickling

31,95 kr /kg

206,09 kr /kg

159,67 kr /kg

82,71 kr /kg

84,78 kr /kg

61,67 kr /kg

1 Örtkryddor Provencale Frysta
341,43 kr /kg

56,79 kr /kg

73,90 kr /kg

139,80 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

217,27 kr /kg

34,50 kr

29,17 kr /kg