Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Dressing | ||
| 0,5 tsk | Salt | |
| 1 dl | Valnötter | |
| 1 st | Baguette | |
| 1 msk | Färsk timjan | |
| 2 msk | Crema Di Balsamico | |
| 3 msk | Valnötsolja | |
| 1 krm | Svartpeppar Malen | |
| Sallad | ||
| 200 g | Getost, Chevre | |
| 140 g | Spenat Blad | |
| 150 g | Prosciutto | |
| 1 st | Granatäpple | |
| 4 st | Fikon Färska | |
Kärna ur granatäpple. Skölj spenaten. Skär fikon i fyra delar. Lägg spenaten i botten och fördela prosciutto, granatäpple, fikon och getost över.
Dressingen. Rosta valnötterna i en stekpanna. Hacka dem. Blanda olja, balsamicokräm, nötter, timjan, salt och peppar. Häll över salladen. Servera med ett gott bröd.
Näringsinnehåll: Kcal: 580, Protein: 29,0g, Fett: 36,2g, Kolhydrater: 32,0g
Bild:
Susanna Livijn Wexell

275,00 kr /kg

180,42 kr /kg

134,75 kr /kg

363,89 kr /kg

0,00 kr /l

239,67 kr /kg

1 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

491,25 kr /kg

59,80 kr /kg

239,33 kr /kg

29,17 kr /kg

34,50 kr