Gå vidare till huvudinnehåll
Karrékotlett med ris & bulgur och ljummen sallad

Karrékotlett med ris & bulgur och ljummen sallad

50 minEnkelt
360,00 kr
4 portioner 57,07 kr per portion
Karrékotlett med ris & bulgur och ljummen sallad

150 gAprikoser Torkade
2 dlBulgur
50 gFärsk ingefära
1 krmSalt
50 gPinjenötter
1 krmSvartpeppar Malen
800 gFläskkarré Skivor
200 gBlomkål
75 gFärsk bladspenat
2 mskRapsolja
2 dlBasmatiris
Instruktioner
1

Värm ugnen till 175°. Koka ris & bulgur enligt anvisning på paketen och blanda ihop dem. Stek kotletterna och låt baka klara i ugnen 15-20 min.

Rosta blomkålsbuketterna och nötterna i en stekpanna. Tillsätt aprikoser, färsk bladspenat och ingefära. Tillsätt rapsolja och smaka av med salt och svartpeppar.

Salta & peppra kotletterna och salladen. Servera med ris & bulgurblandningen.