Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
150 g | Aprikoser Torkade | |
2 dl | Bulgur | |
50 g | Färsk ingefära | |
1 krm | Salt Fint | |
50 g | Pinjenötter | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
800 g | Fläskkarré Skivor | |
200 g | Blomkål | |
75 g | Färsk bladspenat | |
2 msk | Rapsolja | |
2 dl | Basmatiris |
Värm ugnen till 175°. Koka ris & bulgur enligt anvisning på paketen och blanda ihop dem. Stek kotletterna och låt baka klara i ugnen 15-20 min.
Rosta blomkålsbuketterna och nötterna i en stekpanna. Tillsätt aprikoser, färsk bladspenat och ingefära. Tillsätt rapsolja och smaka av med salt och svartpeppar.
Salta & peppra kotletterna och salladen. Servera med ris & bulgurblandningen.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko