Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Gräslök - färsk | |
1 msk | Färsk ingefära | |
0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
300 g | Oxfilé | |
1 msk | Risvinäger | |
2 msk | Japansk soja | |
2 msk | Sesamolja | |
1 msk | Sesamfrö | |
1 klyfta | Vitlök | |
Till servering | ||
125 g | Salladsmix | |
4 st | Ägg | |
1 tsk | Solroskärnor Rostade |
Skär oxfilén i tunna strimlor. Hacka gräslök, pressa vitlök, tärna ingefära och blanda med sesamfrö, risvinäger, sesamolja och den japanska soyan i en skål.
Forma blandningen till fyra biffar. Stek dem hastigt på båda sidor i en teflonpanna. Servera dem med äggulor, sallad och rostade sesamfrön.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria