Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Gräslök - färsk | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 300 g | Oxfilé | |
| 1 msk | Risvinäger | |
| 2 msk | Japansk soja | |
| 2 msk | Sesamolja | |
| 1 msk | Sesamfrö | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| Till servering | ||
| 125 g | Salladsmix | |
| 4 st | Ägg | |
| 1 tsk | Solroskärnor Rostade | |
Skär oxfilén i tunna strimlor. Hacka gräslök, pressa vitlök, tärna ingefära och blanda med sesamfrö, risvinäger, sesamolja och den japanska soyan i en skål.
Forma blandningen till fyra biffar. Stek dem hastigt på båda sidor i en teflonpanna. Servera dem med äggulor, sallad och rostade sesamfrön.

21,95 kr /st

139,75 kr /kg

755,56 kr /kg

109,90 kr /l

246,33 kr /l

972,37 kr /kg

217,27 kr /kg

2 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

4,20 kr /st

97,50 kr /kg

1 014,71 kr /kg

296,67 kr /l