Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Tillbehör | ||
| 6 msk | Gräddfil | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 tsk | Chiliflakes | |
| 1,5 l | Köttbuljong | |
| 100 g | Ruccolasallat | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 msk | Tomatpuré | |
| 8 st | Tortilla | |
| 800 g | Högrev | |
Skär köttet i centimeterstora tärningar. Bryn dem tillsammans med lök, vitlök och chili i lite smör i en gryta. Tillsätt buljong och tomatpuré. Låt koka utan lock tills nästan all vätska försvunnit och köttet har blivit så mört att det nästan faller i bitar, ca 1½ timme. Smaksätt med salt och peppar. Låt kallna. Fördela köttet och rucolan på tortillabröden. Rulla ihop och vira in i plastfolie så håller de formen bättre. Så här långt kan tortillarullarna förberedas. Ta bort plastfolien och värm sedan rullarna i ugn i 175ºC i 20 minuter. Servera tortillarullarna med en klick gräddfil.

53,17 kr /l

19,67 kr /kg

291,54 kr /kg

217,27 kr /kg

51,56 kr /kg

234,00 kr /kg

37,95 kr

5,17 kr /l

119,75 kr /kg