Gå vidare till huvudinnehåll
Pizza bianco med pesto och parmaskinka
Mari Bergman

Pizza bianco med pesto och parmaskinka

20 minEnkelt
249,30 kr
4 portioner 42,26 kr per portion
Festlig pizza till fredagsmys eller förrätt. Vår biancopizza toppas med grön pesto, ruccola och lufttorkad skinka, mums!

Topping
25 gParmesanost
1 krmSvartpeppar Malen
30 gRuccolasallat
120 gProsciutto
Pizza
400 gPizzadeg - Surdeg, (1 st)
1 dlCreme Fraiche Naturell
50 gPesto Grön
75 gParmesanost
Instruktioner
1

Värm ugnen till 225 grader.

2

Kavla ut pizzadegen och bred på creme fraiche. Klicka över pesto och toppa med riven parmesanost. Grädda i ugnen i ca 12 min.

3

Toppa pizzan med parmaskinka, riven parmesanost, ruccola och svartpeppar.

Bild:

Andrea Klintbjer