Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Topping | ||
25 g | Parmesanost | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
30 g | Ruccolasallat | |
120 g | Prosciutto | |
Pizza | ||
400 g | Pizzadeg - Surdeg, (1 st) | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
50 g | Pesto Grön | |
75 g | Parmesanost |
Värm ugnen till 225 grader.
Kavla ut pizzadegen och bred på creme fraiche. Klicka över pesto och toppa med riven parmesanost. Grädda i ugnen i ca 12 min.
Toppa pizzan med parmaskinka, riven parmesanost, ruccola och svartpeppar.
Bild:
Andrea Klintbjer
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Ruccola EKO Färdigsköljd Klass1
1 Pesto Alla Genovese Krämig Zeta