Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1,5 msk | Japansk soja | |
150 g | Risnudlar | |
1 l | Vatten | |
1 tsk | Rapsolja | |
1 klyfta | Vitlök Vanlig | |
6 st | Färska champinjoner | |
2 krm | Svartpeppar Malen | |
250 g | Kycklinglårfile, (1/person) | |
2 st | Hönsbuljong | |
30 g | Färsk bladspenat | |
3 tsk | Sesamolja | |
5 g | Citrongräs Torkad, (2 tsk) | |
0,5 st | Purjolök |
Skär kycklinglårfiléerna i bitar och skiva champinjonerna.
Stek kycklingen i en stekpanna i olja med lite svartpeppar och pressad vitlök. Tillsätt champinjonerna och stek några minuter till.
Lägg över i en kastrull. Strimla purjolöken och lägg i kastrullen tillsammans med sesamolja, soja, babyspenat, citrongräs, vatten, 2 st smulade hönsbuljongtärningar och nudlar. Koka i 5 minuter.
Servera i djupa skålar.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Citrongräs Hackad EKO 25g Sonnentor