Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
150 g | Salladsmix | |
400 g | Nötfärs | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 dl | Mellanmjölk | |
3 msk | Ströbröd | |
2 krm | Salt Fint | |
0,5 st | Gul lök | |
1 msk | Olivolja | |
3 dl | Yoghurt för Matlagning | |
400 g | Couscous | |
150 g | Fetaost | |
1 st | Ägg |
Blanda yoghurten med pressad vitlök och lite salt och peppar, ställ i kylen. Blanda ströbrödet med mjölken och låt det svälla en stund.
Blanda köttfärsen med hackad lök, salt och peppar, ägg och tillsätt mjölken med ströbrödet. Forma stora knubbiga biffar och fyll dem med tärnad fetaost. Stek dem några minuter på medelvärme och låt eftersteka under lock med lite vatten.
Gör under tiden i ordning couscousen.
Servera biffarna med vitlökssåsen, couscous och en riklig sallad med massor av färgstarka grönsaker.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant