Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 3 st | Röd Paprika | |
| 1 st | Surdegsbröd | |
| 3 klyfta | Vitlök | |
| 3 msk | Olivolja | |
| 0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
| 4 msk | Gräddfil | |
| 0,25 st | Persilja - färsk | |
| 1 st | Gul lök | |
| 2 krm | Salt | |
| 2 tsk | Kummin | |
| 220 g | Kabanoss | |
| 3 tsk | Paprikakrydda | |
| 1,5 dl | Vatten | |
Skölj och strimla paprikorna tunt. Skala vitlöken och löken och skiva tunt.
Fräs paprika, lök och vitlök i lite olivolja med paprikapulver och kummin. Tillsätt vatten, salt och peppar. Låt puttra under lock på låg värme i 10 – 20 min.
Skär 4 st korvar på snedden och stek i lite olivolja tills den får färg. Lägg upp paprikaröran och korvskivorna på brödet och toppa med gräddfil och persilja.

56,90 kr /kg

59,23 kr /kg

217,27 kr /kg

53,17 kr /l

21,95 kr /st

19,67 kr /kg

547,50 kr /kg

172,50 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l

34,50 kr

29,17 kr /kg

31,95 kr