Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Köttfärs-fyllning | ||
100 g | Vitkål | |
3 dl | Vatten | |
1 st | Köttbuljong | |
1 dl | Övriga matgryn | |
400 g | Köttfärs | |
3 msk | Senap Söt och Stark | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Salt | |
100 g | Morötter | |
1 tsk | Japansk soja | |
För servering | ||
3 st | Vanliga Tomater | |
168 g | Tortilla | |
220 g | Salladsmix |
Koka matkorn enligt anvisning på förpackningen. Skala och riv moroten grovt. Skär vitkålen i strimlor. Fräs köttfärsen tills den fått lite färg. Lägg i morot och vitkål och fräs ytterligare någon minut. Tillsätt senap, buljongtärning, soja och lite vatten. Låt småkoka i ca 15 minuter.
Blanda i matkorn. Smaka av med salt och peppar. Fördela köttfärsröran i tortillabröden. Servera med sallad och tomat.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1