Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 3 dl | Strösocker | |
| 1,5 dl | Vetemjöl | |
| 150 g | Chokladkaka Ljus | |
| 125 g | Smör | |
| 5 msk | Kakao | |
| 3 st | Ägg | |
Ta fram smöret och låt det bli rumstempererat.
Vispa ägg och socker poröst. Rör ner kakao, smör och mjöl. Smörj och bröa en form, häll smeten i formen och tryck ner bitarna av mjölkchokladen, täck dessa med smet.
Grädda i 175 grader i ca 18 minuter.
Variera receptet med ditt val av Marabou. Ett gott alternativ är Marabou Dubbelnougat som dyker upp som en god överraskning när gästerna skär en bit av kladdkakan.

227,24 kr /kg

249,75 kr /kg

4,20 kr /st

22,50 kr /kg

8,98 kr /kg

145,00 kr /kg

