Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Marinad | ||
| 3 krm | Salt | |
| 1,5 krm | Svartpeppar Malen | |
| 1,5 msk | Japansk soja | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 msk | Fransk dragon | |
| 16 st | Färska champinjoner | |
| 200 g | Zucchini | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 kg | Kyckling Hel | |
| 4 st | Kvisttomater | |
| 8 st | Schalottenlök | |
Lägg kycklingdelarna i en bunke med marinaden. Halvera tomaterna, skala lökarna, ansa svamparna, skär zucchinin i 1,5 cm breda skivor. Lägg allt snyggt i oljad långpanna. Pensla kycklingen med marinaden. Stek mitt i ugnen 30-40 min. Ös några gånger. Dekorera med citronmeliss. Servera med ris och sallad.

1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1
34,95 kr /st

71,80 kr /kg

43,17 kr /kg

136,88 kr /kg

71,90 kr /kg

51,80 kr /kg

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg

296,67 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

