Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| Fyllning | ||
| 1 dl | Cashewnötter Saltade | |
| 150 g | Färsk rabarber | |
| 1 tsk | Potatismjöl | |
| 1 tsk | Vaniljsocker | |
| Kaka | ||
| 150 g | Smör | |
| 2 dl | Strösocker | |
| 1 tsk | Bakpulver | |
| 1 dl | Gräddfil | |
| 3 dl | Vetemjöl | |
| 3 st | Ägg | |
Sätt ugnen på 200°.
Blanda ihop mjöl och bakpulver och rör ihop med smör, socker, ägg och gräddfil. Häll smeten i en smord och bröad form ca 24 cm i diameter.
Skiva rabarbern och blanda med potatismjöl. Hacka nötterna grovt.
Fördela rabarber och sedan nötter över kakan.
Grädda kakan mitt i ugnen ca 20 min.
Låt svalna och sikta sedan vaniljsocker över kakan vid servering.

182,38 kr /kg

79,90 kr /kg

53,17 kr /l

4,20 kr /st

43,90 kr /kg

137,19 kr /kg

145,00 kr /kg

22,50 kr /kg

77,78 kr /kg

8,98 kr /kg
