Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 70 g | Ruccolasallat | |
| 3 msk | Olivolja | |
| 75 g | Rödvinsmarinad | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 2 msk | Balsamvinäger | |
| 2 krm | Flingsalt | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
| 600 g | Lammstek | |
| 2 msk | Glaze Chili | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 400 g | Borlottibönor | |
Marinera lammsteken i ca 2 timmar. Grilla på svag värme i 45-60 minuter. Skölj bönorna i kallt vatten. Blanda glaze, balsamvinäger och olja till en vinägrett. Blanda ingredienserna till bönsalladen i en stor skål och smaka av med salt och peppar.

291,54 kr /kg

168,46 kr /l

143,80 kr /kg

179,67 kr /kg

327,14 kr /kg

118,33 kr /l

69,35 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
183,90 kr /l

131,90 kr /l

167,80 kr /kg

1 014,71 kr /kg
