Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 tsk | Salt | |
| 4 dl | Riven Ost | |
| 4 st | Hamburgerbröd | |
| 1 dl | Persilja - färsk | |
| 2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
| 8 st | Portabellosvamp | |
| 4 msk | Olivolja | |
Portabelloburgare: Salta insidan av svamparna och låt stå i 15 minuter. Olja utsidan.
Finhacka vitlöken och lägg den i 4 av svamparna. Lägg på rejält med ost på vitlöken. Lägg på de andra svamparna så du har 4 maffiga ostfyllda svampar.
Grilla på direkt värme 5–8 minuter på varje sida. Flytta till indirekt värme och lägg på locket och låt stå 5 minuter.
Grilla bröden lätt. Lägg burgaren i brödet och strö över finhackad persilja. Servera!
Receptet kommer från boken "Grilla hur lätt som helst" som är skriven av Jessica Frej och ges ut av Harper Life.
Bild:
Lina Eidenberg Adamo

193,00 kr /kg

127,50 kr /kg

21,95 kr /st

135,54 kr /kg

29,17 kr /kg

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l