Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Köp hem | ||
| 75 g | Parmesanost | |
| 250 g | Körsbärstomater | |
| 600 g | Torskfilé | |
| 1 st | Basilika - färsk | |
| 50 g | Valnötter | |
| Från ditt skafferi | ||
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 2 dl | Basmatiris | |
| 1,5 msk | Olivolja | |
Värm ugnen till 175 grader.
Skölj tomaterna och lägg dem i en ugnsfast form med bakplåtspapper i botten.
Ringla över 0,5 msk olja och strö över salt. Rosta i ugnen ca 10 min.
Finhacka basilika och valnötter. Riv parmesanosten och blanda samman i en skål. Tillsätt 1 msk olja och rör om ordentligt.
Ta ut tomaterna ur ugnen och lägg torskfiléerna över tomaterna. Salta och peppra fisken lite lätt.
Fördela peston över fisken. Tillaga ytterligare i ca 10 min i ugnen tills fisken är färdig.
Servera fisken och de karamelliserade tomaterna tillsammans med ris.
Näringsvärde: 520 kcal, 38 g protein, 23 g fett, 37 g kolhydrater.
Bild:
Sanna Livijn Wexell

473,00 kr /kg

99,80 kr /kg

253,20 kr /kg

179,67 kr /kg

275,00 kr /kg

158,53 kr /kg

34,50 kr

1 Basmatiris Boil-in-Bag 4x125g
41,95 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l