Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
65 g | Färsk bladspenat | |
1 st | Laxkotletter Fryst | |
2 dl | Matlagningsyoghurt Turkisk | |
380 g | Vita Bönor | |
4 dl | Couscous | |
3 st | Vanliga Tomater | |
1 klyfta | Vitlök |
Tina laxen om den är fryst. Skölj bönorna och låt de rinna av. Mixa bönorna och pressad vitlök med en stavmixer. Blanda i yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Koka cous cousen enligt anvisningen på förpackningen. Stek laxen i matfettet. Krydda med salt och peppar. Tärna tomaterna och blanda ned dem och spenaten med cous cousen. Servera laxen med cous cous och bönkräm.
1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
1 Couscous Fullkorn EKO 500g Garant