Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 60 g | Strösocker | |
| 1,8 dl | Yoghurt Naturell | |
| 2 st | Nektarin | |
| 1,25 dl | Vispgrädde | |
| 3 st | Ägg | |
| 60 ml | Ingefärashots | |
Vispa ägg och socker poröst.
Vispa grädden.
Vänd ner grädden i äggsmeten och tillsätt yoghurt och ingefärashot/pressad färsk ingefära och blanda om försiktigt.
Skala och tärna nektarinerna smått och tillsätt i parfaitsmeten.
Häll upp smeten i en frysbar låda med lock eller plasta väl. Frys i minst 5 timmar.
Bild:
Christoffer Skogsmo

28,95 kr /kg

57,90 kr /kg

69,00 kr /l

4,20 kr /st

49,95 kr

22,50 kr /kg