Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 600 g | Fläskfile Färsk | |
| 1 tsk | Salt | |
| 7 st | Soltorkade Tomater | |
| 1 krm | Svartpeppar | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 50 g | Salami pålägg | |
| 2 msk | Tomatpuré | |
| 1 kg | Potatis | |
| 1 msk | Basilika - torkad | |
Sätt ugnen på 225°. Salta och peppra köttet. Bryn filén i smör i en het stekpanna. Skär djupa skåror i köttet med ca 1 cm mellanrum. Lägg en vikt salami skiva och en bit tomat i varje skåra. Lägg köttet i en ugnssäker form. Vispa ihop grädde och tomatpuré och häll det i formen. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servera med smörfräst spenat och kokt pasta eller klyftpotatis.

198,18 kr /kg

225,48 kr /kg

93,17 kr /l

236,67 kr /kg

30,95 kr

29,17 kr /kg

34,50 kr

119,75 kr /kg

2 900,00 kr /kg

