Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 2 msk | Bladpersilja - färsk | |
| 1 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 1 st | Schalottenlök | |
| 1,5 msk | Oxfond | |
| 40 g | Parmesanost | |
| 2 dl | Vatten | |
| 2 msk | Tomatpuré | |
| 0,5 st | Aubergine | |
| 0,5 st | Chilipeppar Röd | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 200 g | Lammfärs | |
| 400 g | Tortiglioni | |
Bryn färsen i olja. Lägg i lök, vitlök och chili. Tillsätt tomatpuré, fond och vatten. Koka ihop ca 10 minuter. Stek aubergine (i tärningar) i en annan panna i olja tills de är gyllenbruna. Häll i lammfärsen och persiljan och smaka av med salt och peppar. Blanda med pasta och strö över riven parmesan.
(Aujulay s.39)

1 Bladpersilja knippe flow Klass1
149,75 kr /kg

189,50 kr /kg

51,80 kr /kg

473,00 kr /kg

61,64 kr /kg

198,00 kr /kg

229,88 kr /kg

56,25 kr /kg

230,56 kr /l

119,75 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l