Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 0,5 st | Chilipeppar Röd | |
| 2 st | Vanliga Tomater | |
| 500 g | Salsiccia | |
| 2 msk | Olivolja | |
| 1 st | Persilja - färsk | |
| 1 dl | Parmesanost | |
| 500 g | Pappardelle | |
| 2 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
Koka pastan. Ta bort skinnet från korvarna och mosa färsen. Bryn färsen på hög värme i olja i några minuter i en stekpanna. Tillsätt lök och chili och bryn ytterligare någon minut. Häll i tomaterna och vin och koka ihop i ca 5 minuter. Blanda sedan med pastan och vänd ner persilja. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med parmesan.
(Aujulay s.41)

198,00 kr /kg

73,90 kr /kg

209,83 kr /kg

21,95 kr /st

473,00 kr /kg

83,90 kr /kg

135,80 kr /l

217,27 kr /kg

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l
