Gå vidare till huvudinnehåll
Rödvinsmarinad till bl a rostas
Hemmakock

Rödvinsmarinad till bl a rostas

6 tEnkelt
48,90 kr
4 portioner 6,75 kr per portion
Rödvinsmarinad till bl a rostas

1 tskSvartpeppar
2 tskTimjan
1 klyftaVitlök
2 dlRödvinsvinäger
1 stRödlök
4 tskDragon - torkad
1 stLagerblad
Instruktioner
1

Supermarinad som mörar kött som rostas och innanlår av nöt.

Skala och finhacka 1/2 rödlök och 1 vitlöksklyfta. Blanda med 2 dl rödvin (ej vinäger), 4 tsk finhackad dragon(eller 2 tsk torkad), 2 tsk finhackad timjan(eller 1 tsk torkad), 1 krossat lagerblad och 1 tsk grovmalen svartpeppar. För att marinaden ska ge bra mörning bör råvaran marinera i minst 6 timmar.