Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 50 g | Kakao | |
| 100 g | Florsocker | |
| 500 g | Mascarpone | |
| 50 ml | Kaffelikör | |
| 1,5 dl | Espresso | |
| 4 st | Ägg | |
Portioner 4-6
Ingredienser
Savoiardikex 250g
Beredning: läg ut kexen (8-10st) in en flat form. Häll över kaffe och kaffelikör(eller marsalavin) Vispa äggulorna med florsockret vitt och pösigt. Vänd ner mascarponen. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd försiktigt ner det i äggulesmeten. Varva kexen med mascarponekrämen i glas eller i en form. Avsluta med kräm. Förvara kallt fram till serveringen. Pudra över kakaopulver precis före serveringen.
Zutaten

249,75 kr /kg

139,80 kr /kg

295,80 kr /kg

4,20 kr /st

35,00 kr /kg

