Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 msk | Tamarisoja | |
| 2 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 200 g | Sugarsnaps | |
| 1 dl | Ajvar | |
| 250 g | Färska champinjoner | |
| 1 st | Gul lök | |
| 500 g | Kycklingfile Fryst | |
| 3 dl | Vispgrädde | |
Sätt ugnen på 175 grader. Putsa kycklingfiléerna och dela dem på hälften. Lägg i en ugnsform, salta och peppra lite. Stek upp finhackad lök, finhackad vitlök, häll i grädde, creme fraiche, ajvar, soja, salt och peppar. Häll sedan såsen över kycklingen och låt gå i ugnen i 1,5 timme. Stek champinjoner i en stekpanna med smör. Servera kycklingen med stekta champinjoner och sugarsnaps.

219,80 kr /l

189,50 kr /kg

69,90 kr /l

246,33 kr /kg

82,71 kr /kg

71,80 kr /kg

19,67 kr /kg

99,95 kr /kg

34,50 kr


