Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 6 dl | Vispgrädde | |
| 1 kg | Jordärtskocka | |
| 2 st | Rosmarin - färsk | |
| 4 klyfta | Vitlök | |
| 2 st | Gul lök | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1 kg | Mandelpotatis | |
| 1 msk | Citronjuice - råpressad | |
Gratäng: Skala och skiva jordärtskockor, potatis, lök och vitlök. Lägg i en kastrull och tillsätt rosmarin och grädde. Låt sjuda ca 20 min utan lock tills potatisen mjuknat. Smaka av med salt och citronsaft. Häll över i ugnssäkra portionsformar eller en stor form. Höj ugnsvärmen till 225°. Grädda gratängen mitt i ugnen 20–25 min tills den fått fin färg.

69,00 kr /l

54,95 kr /kg

34,95 kr /st

217,27 kr /kg

19,67 kr /kg

27,72 kr /kg

59,75 kr /l

29,17 kr /kg