Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 400 g | Spenat | |
| 200 g | Färsk bladspenat | |
| 2 dl | Vispgrädde | |
| 2 tsk | Salt | |
| 400 g | Ris | |
| 390 g | Krossade Tomater | |
| 1 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 2 msk | Tomatpuré | |
| 1 st | Schalottenlök | |
| 2 msk | Färsk ingefära | |
| 1 msk | Garam Masala | |
| 2 st | Tomater | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 1 st | Grönsaksbuljong | |
| 3 msk | Olivolja | |
Koka riset enligt anvisningen på förpackningen.
Skala all lök, klyfta schalottenlöken och tomaterna. Skiva vitlöken. Skala och riv ingefäran.
Hetta upp hälften av olivoljan i en stekgryta eller kastrull. Fräs lök, vitlök, ingefära, tomatpuré och garam masala 3-4 minuter.
Tillsätt tomater, krossade tomater, matlagningsvin, grädde och buljongtärning. Låt sjuda 6-7 minuter. Vänd ner spenaten.
Tärna halloumin och stek den gyllene i resten av olivoljan i en stekpanna. Blanda ner osten i grytan och smaka av med salt. Servera med ris.

4 Babyspenat XL Färdigsköljd Klass1
171,14 kr /kg

69,00 kr /l

83,90 kr /kg

37,18 kr /kg

135,80 kr /l

51,80 kr /kg

139,75 kr /kg

1 150,00 kr /kg

99,80 kr /kg

217,27 kr /kg

29,17 kr /kg

119,75 kr /kg

3,99 kr /l

1 Olivolja Classico Extra Virgin
114,60 kr /l