Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 3 g | Kantareller | |
| 0,5 g | Pinjenötter | |
| 1 dl | Grönsaksbuljong | |
| 150 krm | Salt | |
| 1 st | Lök | |
| 1 g | Spenat Blad | |
| 1 st | Flytande Smör och Margarin | |
| 300 g | Fetaost | |
| 1 dl | Risotto | |
| 200 krm | Svartpeppar | |
Skala och hacka löken. Fräs den i smör-&rapsolja i en gryta. Tillsätt riset och rör om med vinet (använd helst torrtvin om du inte har matlagningsvin hemma). Häll på buljongen i omgångar, ca 1 dl buljong i taget. Riset ska suga upp buljongen innan mer tillsätts. Rör då och då. Låt koka på svag värme 20-25 min.
Stek under tiden kantareller i smör så de blir nästan knapriga.
Krydda med salt och peppar. Blanda i spenat, smulad ost och pinjekärnor. Servera genast med kantareller på sidan om.

466,33 kr /kg

619,00 kr /kg

17,95 kr /kg

1 Babyspenat EKO Färdigsköljd Klass1
337,69 kr /kg

43,93 kr /l

173,00 kr /kg

374,75 kr /kg

3,99 kr /l

29,17 kr /kg

1 014,71 kr /kg
