Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Svarta Bönor | |
1 msk | Spiskummin | |
4 dl | Riven Ost | |
1 msk | Olivolja | |
1 tsk | Salt | |
1 klyfta | Vitlök | |
3 st | Spetspaprika | |
500 g | Nötfärs | |
1 st | Gul lök | |
1 msk | Chilipulver |
Sätt ugnen på 250 grader. Bryn köttfärsen i olja i en gryta. Tillsätt löken och vitlöken och låt den fräsa med tills den är mjuk. Tillsätt salt och kryddorna och låt allt fräsa ytterligare några minuter. Spola av bönorna med kallt vatten i ett durkslag och tillsätt dem i färsen tillsammans med 1 dl vatten. Låt koka några minuter. Dela paprikorna på längden och ta bort mellanväggar och frön. Lägg dem i en långpanna med bakplåtspapper. Fyll paprikorna med färsen. Strö över osten och gratinera i nedre delen av ugnen ca 10 minuter. Servera gärna med bröd och smör ?? Njut!
Bild:
Emma
1 Olivolja Extra Virgin Delicato 750ml Monini
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt