Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Garnering | ||
| 2 dl | Riven Ost | |
| Kassler | ||
| 454 g | Skivad ananas | |
| 900 g | Kassler | |
| Sås | ||
| 3 dl | Vispgrädde | |
| 25 g | Smör | |
| 1 klyfta | Vitlök Färsk | |
| 1 tsk | Paprikakrydda | |
| 1 tsk | Salt | |
| 0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 0,5 dl | Vetemjöl | |
| 1 dl | Ananasjuice | |
| 2 tsk | Lantbuljong | |
| 1 st | Schalottenlök | |
| 5,5 dl | Standardmjölk | |
OBS Spara ananasspadet
Skär kasslern i skivor och lägg dem i en ugnsform. Sätt in i ugnen i 10 minuter på 200 grader. Ta ut och häll av vätskan. Skär ananasen i halvor och lägg dem över kasslern. Skala och finhacka lök och vitlök. Smält smöret och fräs löken glansig. Lägg i vetemjöl och rör runt. Tillsätt ananasspadet, mjölk och grädden. Lägg i kryddorna och låt koka ihop. Häll såsen över kasslern och lägg över osten. Gratinera i ugnen på 200 grader i ca 15-20 minuter.

193,00 kr /kg

129,38 kr /kg

124,92 kr /kg

69,00 kr /l

189,50 kr /kg

23,95 kr /l

309,75 kr /kg

51,80 kr /kg

13,97 kr /l

145,00 kr /kg

31,95 kr

29,17 kr /kg

34,50 kr

8,98 kr /kg



