Gå vidare till huvudinnehåll
Rostad bönsallad
Hemmakock

Rostad bönsallad

15 minEnkelt
123,65 kr
4 portioner 14,49 kr per portion
Varm bönsallad som rostats i ugn.

1 mskOlivolja
1 stBasilika - färsk
3 stVanliga Tomater
1 mskBalsamvinäger
65 gSalladsmix
2 klyftaVitlök
250 gSojabönor Konserv
2 dlMajs Fryst
3 stSchalottenlök
Instruktioner
1

Lägg bönor, majs, lök och vitlök i en ugnsform. Ringla över olja, krydda med salt och peppar, rör om. Rosta i ugn 200° 10-15 min tills bönorna börjar få lite färg. Ta ut och ställ kallt ca 30 min. Blanda det med tomater och basilika. Lägg sallad på ett fat och arrangera bön- och majssalladen ovanpå. Droppa över vinäger och servera.