Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 1 st | Ägg | |
| 1 tsk | Pepparmintsarom | |
| 1 tsk | Salt | |
| 200 g | Mörk Blockchoklad | |
| 350 g | Florsocker | |
Vispa äggvitan skummig, tillsätt lite florsocker och rör i pepparmintsarom. Tillsätt florsocker, lite i taget, och blanda till en fast deg.
Rulla små kulor och platta till dem till kakor stora som enkronor. Låt kakorna stå framme och torka i en timme.
Hacka och smält chokladen över vattenbad och doppa mintkakorna i chokladen. Garnera med lite flingsalt och låt stelna på bakplåtspapper.
Bild:
Linnea Swärd

4,20 kr /st

831,67 kr /l

265,00 kr /kg

29,17 kr /kg

35,00 kr /kg
