Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| 800 g | Fläskkotlett | |
| 1 st | Rödlök | |
| 4 dl | Långkornigt Ris | |
| 1 st | Paprika | |
| 227 g | Bambuskott | |
| 1,5 dl | Teriyakisås | |
Sätt ugnen på 200°C. Koka riset enligt anvisningen på förpackningen. Bryn kotletterna i hälften av oljan tills det fått fin färg. Krydda med salt och peppar. Stek klart mitt i ugnen ca 6 minuter. Skala och skiva löken. Dela, kärna ur och strimla paprikan. Skölj bambuskotten och låt de rinna av. Stek grönsakerna i resten av oljan. Krydda med peppar och tillsätt teriyakisåsen. Låt såsen bli varm och servera den till kotletterna och riset.

175,00 kr /kg

30,00 kr /kg

83,90 kr /kg

56,90 kr /kg

43,78 kr /kg

183,80 kr /l