Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Huvudingredienser | ||
| 100 g | Getost, Chevre | |
| 1 dl | Vatten | |
| 1,5 dl | Vispgrädde | |
| 1,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 750 g | Kycklingfile | |
| 2 klyfta | Vitlök | |
| 0,5 st | Hönsbröstfilé | |
| Tillbehör | ||
| 250 g | Klyftpotatis Fryst | |
Sätt på båda ugnarna, en på 200C och en på
Tina filén och skär den i normalstora bitar. Stek så den får färg och lägg i ugnsfast form.
Koka upp creme F, grädde och vatten i stekpannan. Smula i buljong och den rivna osten. Rör om tills osten smält, smaka av med pressad vitlök, salt och peppar.
Häll över och tillaga i ugnen på 200C i 20 min. Sätt i klyftpotatisen i den varma ugnen. Gör sallad.

239,67 kr /kg

69,00 kr /l

69,90 kr /l

149,00 kr

217,27 kr /kg

49,94 kr /kg