Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.

| Tillbehör | ||
| 300 g | Äggnudlar | |
| Huvudingrediens | ||
| 2,5 dl | Creme Fraiche Naturell | |
| 0,2 dl | Flytande Smör och Margarin | |
| 2,5 dl | Vispgrädde | |
| 750 g | Kycklingfile | |
| 2 msk | Kycklingfond | |
| 1 tsk | Salt | |
| 1 tsk | Sambal Oelek | |
Sätt på ugnen 200C. Skärfiléerna i bitar (inte för små).
Bryn bitarna i smör (så att de får en stekyta) Plocka ur bitarna och lägg dom i en ugnsfast form.
Häll i grädde & Creme Fraiche i stekpannan. Rör ner sambal oelek och kycklingfonden. Låt det puttra upp under omrörning.
Häll över kycklingen i den ugnsfasta formen. Ställ in i ugnen 200 grader, 20-25 min.
Sätt på vatten i en kastrull (nudlar). Koka nudlar (nudlar tar kort tid).
Servera med sallad eller wokade grönsaker.

59,80 kr /kg

69,90 kr /l

43,93 kr /l

69,00 kr /l

149,00 kr

179,75 kr /kg

230,56 kr /l

29,17 kr /kg



